Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Πώς να κατεβἀσετε δωρεάν βιβλία ξένων γλωσσών (free e-books for learning english, german, french, italian etc)

Το blog linguebooks.blogspot.gr προσφέρει μέσω εξωτερικών links στο Deposit Files μια απίστευτη συλλογή από ηλεκτρονικά βιβλία για την εκμάθηση ξένων γλωσσών, από Αγγλικά και Γερμανικά μέχρι Αραβικά και Κινέζικα.



Για να επισκεφτείτε το εν λόγω blog κάντε κλικ εδώ

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Πώς να εμπλουτίσετε τη γκάμα των εικονιδίων σας για τις συντομεύσεις σας στα Windows



Για να κάνουμε πιο ενδιαφέρουσα την επιφάνεια εργασία μας ή  για να δώσουμε έμφαση σε κάποια συντόμευση μπορούμε να αλλάξουμε την εμφάνιση του εικονιδίου της. Δεδομένου ότι τα Windows μας προσφέρουν μια περιορισμένη συλλογή από εικονίδια καλό θα ήταν να αναζητήσουμε πρόσθετες πηγές για να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας. Προτείνουμε τις ακόλουθες δύο ιστοσελίδες για να κατεβάσουμε καινούρια εικονίδια.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 - Ρετρό υπολογιστές από την έκθεση RetroSystems στη Θεσσαλονίκη

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι, η τρίτη έκθεση RetroSystems, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από τις 4 έως τις 9 Δεκεμβρίου, συγκεντρώνει ιστορικούς υπολογιστές και παιχνιδομηχανές περασμένων δεκαετιών.

Η RetroSystem 2012 διοργανώνεται από την κοινότητα retrovisions.gr που συλλέγει αντικείμενα του παρελθόντος που σχετίζονται ιδιαίτερα στην εικόνα και στον ήχο. Πραγματοποιείται στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «Νόησις» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Commodore, Amiga, Amstrad, Sinclair, Atari, Apple, Sony, Sega και Nintendo είναι μερικά από τα συστήματα που ξεσκονίστηκαν και τέθηκαν ξανά σε λειτουργία.