Σάββατο 21 Απριλίου 2012

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ - ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17 - Τηλεόραση - Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι ...

Για να θυμούνται οι παλιοί και να  μαθαίνουν οι νέοι ...




  • Παλιές διαφημίσεις από την ΕΡΤ (Αρχείο Ινστιτούτου Επικοινωνίας)


  • Παρουσιάσεις σπορτκαστερ της ΕΡΤ από το αρχείο της ΕΡΤ. Ο Γιάννης Διακογιάννης μέσα από την Αθλητική Κυριακή προλογίζει τον αγώνα Παναθηναικού-ΑΕΚ τον Νοέμβριο του 1982,ο Βαγγέλης Φουντουκίδης κάνει την ανασκόπηση της ημέρας στους Πανευρωπαικούς στίβου της Αθήνας τον Σεπτέμβριο του 1982,ο Νίκος Κατσαρός παρουσιάζει τα ματς του πρωταθλήματος μέσα από την Αθλητική Κυριακή τον Φεβρουάριο του 1986 και ο Γιάννης Αργυρίου στις Αθλητικές Εικόνες της ΕΡΤ2 τον Μάιο του 1984 αναφέρει την αγωνιστική κίνηση της ημέρας.


  • Μουσικά σήματα παλαιών αθλητικών εκπομπών. Το βίντεο περιέχει μουσικά σήματα αθλητικών εκπομπών της ΕΡΤ την δεκαετία του 80. Αναλυτικότερα, το σήμα της Αθλητικής Κυριακής που είναι η μακροβιότερη αθλητική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και η οποία χρονολογείται απο το 1971, οι Αθλητικοί Παλμοί της ΕΡΤ2, Σάββατο μεσημέρι, οι Αθλητικές Συναντήσεις της ΕΡΤ με παρουσιαστή τον Φίλιππο Συρίγο επίσης Σάββατο, η εκπομπή "κοντά στα σπορ" της ΕΡΤ2 με παρουσιαστή τον Γιάννη Αργυρίου κάθε Τετάρτη, το "Τρίτο Ημίχρονο" της ΕΤ2 κάθε Δευτέρα με παρουσιαστή τον Στράτο Σεφτελή, οι Αθλητικές εικόνες της ΕΡΤ2, κυριακάτικη εκπομπή με τα γκολ του πρωταθλήματος και τέλος, το σήμα της Αθλητικής ανασκόπησης του 1987 απο την ΕΡΤ.




  • Ειδήσεις ΕΡΤ (1983). Παρακολουθουμε το κλασικό σήμα αρχής των ειδήσεων της ΕΡΤ που ακούγεται μεχρι και στις μέρες μας με εμπνευστή και συνθέτη τον Βαγγέλη Παπαθανασίου. Το σήμα με την υδρόγειο που θεωρήθηκε για την εποχή του εξαιρετικά προχωρημένο και σύγχρονο ξεκίνησε να προβάλλεται το 1982 αντικαθιστώντας το σήμα ντίσκο-αισθητική των προηγούμενων ετών. Στην παρουσίαση του δελτίου ο Κώστας Χούντας και η Έλλη Στάη.




  •  Παλιά τηλεπαιχνίδια της ελληνικής τηλεόρασης.
Κόντρα Πλακέ 


    Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος



    Deal




    Ρουκ Ζουκ




    Ο τροχός της τύχης



    Το μεγάλο παζάρι





    Ο πιο αδύναμος κρίκος



    Κόντρες



    • Τηλεοπτικές εκπομπές και κινούμενα σχέδια της δεκαετίας του 80...




    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου